- Autor: fonty
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lilek | 320 |
Olivový olej | 10 |
Česnek | 40 |
Tvaroh odtučněný Albert Quality | 100 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1125 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Lilek omyjeme a podélně rozpůlíme. Do dužiny uděláme zářezy, abychom neprořízli spodní slupku. Do jednotlivých zářezů vložíme tenké plátky oloupaného česneku, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a pečeme v troubě na 200°C přibližně hodinu (30min. přikruté alobalem, poté odkryté).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.